ENERGETISCH OPRUIMEN

ENERGETISCH OPRUIMEN

Leestijd: 6 minuten Een grote schoonmaak… iets waar wij als gezin de laatste 3 maanden in sneltreinvaart mee bezig zijn. Nee, niet met het opruimen van oude spullen, kleding of speelgoed (helaas😜). Wél met het opruimen van oude energetische ballast in de vorm...
Herstellen van een Burn-out met Energetische therapie

Herstellen van een Burn-out met Energetische therapie

Nu, dik 2 jaar na de start van mijn burn-out durf ik met zekerheid te stellen dat ik niet (volledig) van mijn burn-out zou zijn hersteld als ik niet had gekozen voor een energetisch (healing) traject. Toen ik in september 2019 burn-out thuis kwam te zitten, stond ik...

Van Decospirits naar Holistische praktijk Natuurwezen

Van Decospirits naar Holistische praktijk Natuurwezen in vogelvlucht! Wie mij al een tijdje volgt, weet dat Holistische praktijk Natuurwezen eerst een webshop was in edelstenen, interieur- en spirituele producten! Ik begon nog geen twee jaar geleden met een combinatie...
Kinderen en Edelstenen, een goeie match?

Kinderen en Edelstenen, een goeie match?

Leestijd: 8 minuten In mijn werk als Orthopedagoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie, maar ook privé zie ik het steeds meer om me heen dat kinderen die de afgelopen paar jaar zijn geboren, gevoeliger lijken dan voorheen. Dit fenomeen wordt, of deze kinderen worden ook...
Welke delen van jezelf wil jij graag terug vinden?

Welke delen van jezelf wil jij graag terug vinden?

Leestijd: 5 minuten In je leven ga je meestal, of je dit nu wilt of niet, door verschillende fasen heen. Dit gebeurt natuurlijk op allerlei gebieden. Je kunt je vast jouw muziek- en kledingsmaak door je tienerjaren heen nog wel herinneren. Je ziet vast nog wel eens...
De grote energetische schoonmaak

De grote energetische schoonmaak

Leestijd: 5 minutenMijn vriend en ik wonen in een oud herenhuis, gebouwd in 1906. In 1906 zal het er vanzelfsprekend niet uit hebben gezien zoals nu, maar in ieder geval een klein gedeelte van het huis stamt daadwerkelijk uit 1906. Toen ik dit voor het eerst hoorde...
Magisch & Intuïtief leven

Magisch & Intuïtief leven

Leestijd: 6 minuten  Je leven zoveel mogelijk leiden vanuit je intuïtie. Intuïtief kiezen en leven, je hoort en leest er steeds meer over als je je begeeft in de hoek van (hoog)sensitiviteit, mindfulness, spiritualiteit enzovoorts. Zelf ben ik er van overtuigd...
Hoi lieve jij!

Hoi lieve jij!

Wat leuk dat je even komt sneupen tussen de blogs van Decospirits! Ze zijn allemaal door mij persoonlijk geschreven en de meeste zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar informatie of persoonlijke ervaringen rondom een bepaald...