‘Healing’ – In gesprek met je Ziel

We zitten als aarde momenteel in een collectieve shift van bewustzijn, waarbij de trillingsfrequentie van onze aarde, maar ook van ons als mensen verhoogd wordt. Er worden steeds meer nieuwetijdskinderen geboren, maar er ontwaken ook steeds meer nieuwtijdsvolwassenen die geïncarneerd zijn om bij te kunnen dragen aan deze energetische shift! We noemen ze vaak Lichtwerkers, Healers, Readers, of welke naam ook maar met jou resoneert. Als volwassenen krijgen we steeds sterker de behoefte om onze gezondheid vanuit een holistisch perspectief te bekijken en de kern van onze problemen aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen. Vaak komen we er achter dat we nog oude pijn en trauma’s meedragen in onszelf die er in ons dagelijkse leven voor zorgen dat we keer op keer vastlopen in dezelfde thema’s. Een energetische behandeling middels een
healing kan in dit proces goed ondersteunend werken.

spiritualiteit friesland

In gesprek met jouw Onderbewuste

Tijdens een sessie maak ik, samen met jou, contact met je onderbewuste (met jouw Ziel). Ik doe dit door middel van de biotensor, of met spiertesten. De biotensor is een fijngevoelig meetinstrument dat zich afstemt op jouw trillingsfrequentie en zich zo, met jouw toestemming, kan afstemmen op jouw onderbewuste, op je Ziel. Alle klachten en lastigheden die je ervaart in je lijf en in je mind, zijn signalen van je onderbewuste dat het je iets wil vertellen! De biotensor kan je hier in ondersteunen. 

Je bent hier op aarde gekomen met een doel, jouw Zielsmissie. Gaandeweg dit proces, wil je Ziel ook graag lessen leren en dingen ervaren, maar bovenal oude ballast los laten. Oude energie in de vorm van trauma, emoties, overtuigingen en gedragspatronen (zoals bepaalde beschermingsmechanismen) die jou en je huidige zielsmissie niet (meer) dienen. Om jou dit duidelijk te maken heeft je Ziel maar enkele instrumenten om te gebruiken, waaronder je lichaam. Mag iets losgelaten worden? Dan wordt er vaak eerst een klacht gevormd om jouw aandacht te kunnen trekken. Heb je de boodschap helder? Vaak is bewustzijn hierover voldoende om de klacht te doen verminderen of zelfs oplossen! Denk hierbij aan fysieke klachten als hoofdpijn, spier- en zenuwpijn, eczeem, of rugklachten, maar ook aan mentale klachten als veel piekeren, angsten, depressie of burn-out. Soms zijn er ook andere, praktische stappen nodig zoals het aanpassen van voeding of leefstijl. Hiervoor verwijs ik dan door, bijvoorbeeld naar een orthomoleculair therapeut.

 

Naast dat healing effectief kan werken bij de eerder beschreven klachten, zijn er ook allerlei andere redenen om voor een healing te kiezen:

* Reinigen van aura en chakra’s (optimaliseren en sterke reiniging per chakra)
* Gevoelens van eenzaamheid, verdriet of neerslachtigheid. (Ook bij stress en burn-out)
* Het verbeteren van de verbinding tussen lichaam en ziel en het weer leren waarderen van
jezelf (veel fysieke klachten komen voort uit een gebrek aan verbinding tussen je gevoel,
verstand en je ziel)
* Voor een energie boost bij gebrek aan energie en lusteloosheid
* Het vinden van je levensdoel of ook wel zielsmissie (Waarom ben ik hier op aarde? Wat wil ik)
* Gevoel van verbondenheid versterken met het universum, de aarde en alles wat leeft
(Emoties als verdriet en woede kunnen dit gevoel belemmeren)
* Het in de basis leren accepteren van jouw leven en je wil om te leven versterken door jezelf
beter te leren aarden/gronden
* Wanneer je het gevoel hebt dat je de connectie met je spiritualiteit kwijt raakt (wanneer je begint te twijfelen aan je eigen kunnen en je spiritualiteit of opzoek bent naar nieuwe invalshoeken of inzichten)

Healing op afstand

Is de praktijk te ver reizen voor jou maar wil je toch graag een healing ondergaan? Geen probleem, de healing kan namelijk ook op afstand! Het effect van de healing is beide keren hetzelfde.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een healing kun contact met me zoeken via het contactformulier.

We bespreken kort eventuele vragen en klachten die je hebt om voor een healing te kiezen.

Vervolgens maken we samen een afspraak met een duur van ca. 60-90 minuten. We starten de sessie met een beeldbel moment waarin we rustig kennis kunnen maken en eventuele vragen van jou kunnen verdiepen. Vervolgens maken we contact met jouw onderbewuste door middel van de biotensor om zo antwoorden te vinden op de vragen omtrent jouw klachten of ingebrachte thema’s. Hierna gaan we kort uit elkaar en integreer ik alles in jouw systeem middels een energetische behandeling. Het is voor jou prettig om op dat moment ergens comfortabel te zitten of liggen en te ervaren wat er komt. Tijdens de behandeling maak ik een opname om zo rechtstreeks te kunnen vertellen wat ik tegen kom. Na afloop van de healing ontmoeten we elkaar wederom via beeldbellen om de sessie en jouw ervaringen na te bespreken. De opname stuur ik direct na de sessie naar je toe, zodat je deze in alle rust terug kunt luisteren.