Natuurlijk en Gezond leven met Essentiële oliën

Essentiële oliën voor natuurlijke ondersteuning

Na mijn burn-out ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de wereld van non-toxische producten. Dit betekent dat ik opzoek ben gegaan naar gezonde alternatieven voor schoonmaakproducten, cosmetica en natuurlijke producten ter ondersteuning van mijn fysiek en mentaal welzijn. 

En ik kan je vertellen, dit was nogal een zoektocht! Er zijn zoveel toxische stoffen waar je rekening mee moet houden als je écht over wilt gaan op gezonde producten. In bijna alle reguliere verzorgings- en schoonmaakproducten zitten namelijk hormoonverstorende stoffen verstopt, onder allerlei verschillende (schuil)namen. Meer weten over de top 10 giftige stoffen die je absoluut wilt vermijden? Check mijn highlight op instagram!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij de essentiële oliën en andere 100% natuurlijke producten van Young Living. Ik ben met name enorm enthousiast over de grote collectie aan oliën en hun ondersteunende werking (ondersteuning bij goede nachtrust, stress, emotioneel welzijn, angst, (spier- en hoofd)pijn, darmklachten, verkoudheid en hooggevoeligheid). Als teamlid binnen IPL Oils begeleid ik iedereen die zich helemaal wil onderdompelen in gezonde en 100% pure ondersteuning van hen algehele welzijn. 

Ik neem je graag mee in de helende wereld van etherische oliën.  

Wanneer jij ook zo enthousiast bent over de etherische oliën van Young Living dan begeleid ik jou graag persoonlijk bij de start van jouw oliereis. Je schaft dan een van de starterkits aan waarna we samen helemaal in de 12 bijgevoegde oliën duiken! Ik ben dan beschikbaar voor al je vragen met betrekking tot de oliën, bij de start maar ook daarna. We maken dan samen een account voor jou aan op de website van Young Living, waar je eventueel vaker kunt gaan bestellen als je hier behoefte aan hebt. Nadat jij jouw starterkit hebt besteld, neem ik binnen 2 dagen contact met je op om alles samen met jou te regelen!

Wil je eens een olie of ander product los bestellen om te proberen? Stuur me dan even een mailtje of berichtje op instagram, dan bestel ik dit voor je mee tijdens mijn maandelijkse bestelling.