Leestijd: 6 minuten

Een grote schoonmaak… iets waar wij als gezin de laatste 3 maanden in sneltreinvaart mee bezig zijn. Nee, niet met het opruimen van oude spullen, kleding of speelgoed (helaas😜).

Wél met het opruimen van oude energetische ballast in de vorm van trauma (met daarbij horende emoties, overtuigingen en gedragspatronen) van zowel onszelf in dit levens en uit vorige levens, alsook uit onze voorouderlijnen. Oude energie die nog verstopt zit in ons lichaam, onder bepaalde fysieke klachten zoals een knieblessure, allergieën, een gevoel van stress of slaapproblemen. Voor zowel beide kids als ook voor ons. Want wat je nu opruimt, geef je niet meer door! 

Sinds ik met de biotensor werk, ben ik nog dieper gaan ervaren en dus geloven, dat ieder lichaamskenmerk, iedere klacht en zelfs gewoon ieder lichaamsdeel zijn eigen verhaal heeft. Opgeslagen op die ene plek in je lijf na een bepaalde levensgebeurtenis, maar dus ook niet minder vaak door life-events uit voorouderlijnen of vorige levens. Het dient zich in sneltreinvaart aan en ik ben bijna mijn hele verlof bezig geweest met testen. Het voelde alsof het allemaal de bedoeling is geweest; eind april bevallen van onze prachtige jongste zoon en daarna zo’n lange periode vrij. Ik wilde al langer gaan werken met de biotensor in mijn praktijk, maar steeds bleek het nog net niet het moment. Tot er zich nog maar 3 weken na mijn bevalling ineens een workshop aandiende, die precies goed voelde. En wow, wat is dit een belangrijke keuze geweest!

De biotensor is een fijngevoelig meetinstrument🪄, dat na afstemming op jou kan communiceren met je onderbewuste, of zoals ik het zie, met jouw ziel. Door met de biotensor af te stemmen op jouw (en in dit geval mijn eigen) onderbewuste, kun je gesloten vragen stellen waarbij de biotensor antwoord met ja, nee of doorvragen. Ook kan de biotensor helpen met het afvoeren (loslaten), of juist toevoeren (of activeren) van energie! 

Alle klachten of lastigheden die je ervaart in je lijf, zijn namelijk signalen van je onderbewuste die je iets wil vertellen! Door alle levens en generaties heen heb je een boel karma (oude energie) opgeslagen in je energetisch lichaam. Gedurende iedere incarnatie wil je Ziel echter ook graag werken aan bepaalde thema’s en deze helen door oude energie los te laten. De biotensor kan je hier in ondersteunen door vragen te beantwoorden namens jouw onderbewuste en oude energie in de vorm van emoties, overtuigingen en trauma voor je af te voeren of juist helende energie toe te voeren. Kom je met de juiste vragen op onderliggende oorzaken van een bepaalde klacht? Vaak is het weten van die oorzaak en deze bewust hebben, al voldoende om dit los te mogen laten met de biotensor. Vaak heeft dit direct al een positief effect op je klacht! 

Gedurende de afgelopen maanden heb ik onwijs veel klachten en vervelende situaties getest en behandeld, bij zowel mezelf als bij mijn vriend en onze kinderen. Van slaapproblemen, tot huidproblemen, gevoeligheid voor overprikkeling en stress, angsten, restklachten van mijn burn-out, gebitsproblemen en ga zo maar door! De snelle resultaten waren echt verbluffend, vooral bij onze kinderen. Zo wilde onze baby de eerste weken na de geborte eigenlijk niet op zijn rug liggen en sliep hij alleen bij mij op de borst. Ook ging aanhappen aan de borst moeizaam, door veel spanning in zijn mondgebied. Na het afvoeren/loslaten van allerlei zaken die hier ‘onder zaten’, was dit gewoon allemaal weg! Ook sliep onze peuter ‘ineens’ (natuurlijk niet ineens, maar na vaker testen en loslaten op slapen) de hele nacht door, na dik 2 jaar onderbroken nachten. Om nog maar te zwijgen over onze eigen ontspannen, geaarde en steeds meer oordeelloze staat van zijn en groeiend bewustzijn.

Je kunt ook allerlei vragen stellen aan je onderbewuste of Ziel, die niet iets met klachten te maken hebben. Bijvoorbeeld over je Zielsmissie, over een moeilijke situatie of over wat de bedoeling is van een bepaalde gebeurtenis of een patroon in je leven. Je kunt zelfs vragen stellen en dingen shiften in je eigen bedrijf! Alles is namelijk een spiegel, een creatie van jouw onderbewuste terwijl je werkt aan wat je Ziel hier komt doen in dit leven. Alle antwoorden en bedoelingen zitten al lang in jou verborgen. Vaak komen ze in de vorm van levenslessen naar boven, maar je mag dit proces hier en daar ook best een handje helpen! 

Anyway, het is maar goed dat wij als gezin (ja, ook onze kids hebben thema’s die naar voren kunnen komen in slaapproblemen, niet uit het flesje willen drinken, druk gedrag, zindelijkheidsproblemen, angsten en ga zo maar door) zo’n tijd vrij zijn want we jagen er behoorlijk wat thema’s en klachten doorheen op dit moment and boy does it drain us out.

Loslaten kost veel energie en dus zijn we moe. Wel voelt het als een groot cadeau dat we in korte tijd zo veel mogen shiften!✨️

Benieuwd naar meer of liever zelf ontdekken? Neem eens een kijkje bij 1:1 Healing om zelf een sessie te ervaren!

Heb jij een eigen ervaring die je wilt delen over (energetisch) los laten? Laat het weten in de recaties hier onder! Ook vind ik het erg leuk als je deze blog wilt delen met vrienden en familie. Heb je een vraag of wil je iets delen? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier, vind ik leuk!

 

Liefs, Marinda

Deze blog is geschreven door Marinda Bok
September 2023