Reading Akasha Kronieken

Reading Akasha Kronieken

Zit jij met een of meerdere levensvragen, ben je benieuwd naar je zielsmissie of ben je opzoek naar bevestiging van datgene wat je denkt zelf al goed aan te voelen? Dan kan een reading uit jouw Kroniek in de Akasha Kronieken je misschien wel verder helpen!

Akasha betekent in het sanakriet “Ether” of ook wel “Oersubstantie”. Dit komt er in het kort op neer dat Akasha het collectief onderbewustzijn betreft van alles wat er is in het universum. In dit collectief staan alle gedachten, woorden en daden beschreven van ieder uit het verleden, heden en de toekomst. Het is de plek waar alle ervaringen worden bewaard. Bijzonder toch?!

Akasha wordt vaak voorgesteld als een bibliotheek met ieders gepersonaliseerde boek met daarin dus jouw gedachten, ervaringen, talenten en andere kennis opgeslagen. Nou, wie wil zijn eigen boek nou niet in de kast in de woonkamer hebben staan? Helaas is dat natuurlijk niet mogelijk, en daarnaast ook niet wenselijk omdat je ook gewoon je dagelijks leven leeft en niet alles kunt en moet willen controleren. Je kunt het beter bekijken als collectief opgeslagen informatie met bepaalde energetische trillingen (zoals wij zelf als mensen ook een bepaalde trilling hebben), die in ons hoofd weer gevormd worden tot beelden, taal, gevoelens enzovoorts.

Wél is het mogelijk om via een reading van jouw persoonlijke kroniek, antwoorden te vinden op verschillende typen vragen! Enkele voorbeelden van vragen die je kunt stellen:

 • Waarom loop ik steeds tegen hetzelfde probleem aan of kom ik steeds in dezelfde/een vergelijkbare situatie terecht?
 • Waar mag ik de komende tijd mijn focus op leggen of mijn aandacht aan geven?
 • Waarom loopt het iedere keer mis wanneer ik een verbinding of relatie aan ga?
 • Wat is mijn zielsmissie of mijn doel in dit leven?
 • Staat mijn ziek zijn ergens voor? Waarom blijft … steeds weer opspelen?
 • Wat kan ik doen om mijn herstel van … te bevorderen?

Laat je verrassen!

LET OP: Een Akasha Reading kan ondersteunend werken maar is nimmer een vervanger voor medicatie of enig ander medisch advies. Raadpleeg bij klachten dan ook altijd uw huisarts of specialist.

Wanneer is een Akasha reading waardevol?

 • Heb je het gevoel dat je vast loopt in een moeilijke situatie en wil je hier een breder, ander perspectief op zodat je er anders mee om kunt gaan?
 • Wil je meer in contact komen met jezelf, jouw buikgevoel en wat jij nodig hebt om te groeien?
 • Moet je een belangrijke keuze maken en wil je hierover even ‘sparren met het Universum’?
 • Merk je dat je steeds weer in vergelijkbare situaties vastloopt?
 • Heb je vragen waar je al lang(er) mee rond loopt?

Kinderen en Reading uit de Akasha Kronieken

Ja, het is ook mogelijk om een reading te doen voor jouw kind uit diens Akasha Kroniek! Wanneer jij of jullie als ouders toestemming geven voor het openen van de Kroniek van jullie kind(je) en ik mij afstem op het Hogere Zelf van jullie kind en ook hier toestemming krijg, kan ik een reading doen voor jouw kind uit zijn of haar eigen Kroniek. Dit kan heel fijn en helpend zijn voor jou als ouder wanneer je bijvoorbeeld met bepaalde prangende vragen zit of vast loopt in de opvoeding of ondersteuning van jouw kind.

Wanneer is een Akasha reading waardevol voor jouw kind?

 • Je begrijpt bepaald gedrag van je kind niet en weet niet (meer) wat je (nog) kunt doen om te helpen of ondersteunen
 • Je vraagt je af waar bepaald gedrag van jouw kindje voor staat, wat hij of zij jou duidelijk wil maken
 • Je vraagt je af waarom jouw kind(je) steeds terugkerende mentale of fysieke klachten heeft en of hier misschien meer achter zit

Praktische informatie

Wanneer jij kiest voor een Akasha reading reken je dit product af  (aan winkelmandje toevoegen).  Nadat je hebt betaald neem ik binnen 2-5 werkdagen per mail contact met jou op. Ik vraag je dan om een recente portretfoto van jezelf, je volledige naam en achternaam en om jouw vraag (of vragen).
Ik kies zelf een moment voor jouw reading en maak hier een voice-opname van. Ik probeer jouw reading altijd binnen twee weken na jouw aanvullende informatie te doen, maar soms loopt dit een beetje uit en stuur ik de reading binnen 3 weken naar jou toe. Een reading doen is voor mij niet hetzelfde als een pakketje inpakken! Soms voelt de energie niet juist aan en ik wil me volledig en goed op jou kunnen afstemmen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. De opname stuur ik jou na afloop toe, zodat je deze op je gemak en je eigen tijd kunt afluisteren en eventueel opnieuw beluisteren. Heb je na afloop vragen, dan kun je altijd weer contact zoeken!

Duur:

 • Akasha reading 30 minuten voor 3 vragen of voor een grote vraag met meerdere verdiepende vragen of 3 losse vragen (je ontvangt een opname van ongeveer 30 minuten) 

NB: readingen worden aangeboden in blokjes van 5, zodat deze goed te plannen zijn en je niet te lang op jouw opname hoeft te wachten!

‘Spelregels’ om zoveel mogelijk uit jouw reading te halen:

 • Je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene.
 • Laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan.
 • De Akasha Kronieken ontnemen je nooit de vrijheid (en de wijsheid!) van het maken van je eigen keuzes! Vraag dus niet; moet ik dit of dat kiezen? Wel kun je vragen wat een bepaalde keuze voor je mogelijk maakt, met dit diepere inzicht maak jij vervolgens je eigen keuze.
 • Vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn, zijn niet behulpzaam.
 • Een Akasha Reading wordt niet gegeven aan kinderen/jongeren onder de 18 jaar. Wel kun je als ouder een Akasha Reading aanvragen met de vraag hoe je jouw kind kunt ondersteunen op zijn/haar unieke levenspad.
 • Vermijd algemene vragen zoals ‘wat is mijn bestemming?’ Maak het specifiek, wat is de achtergrond van die vraag, dan krijg je de diepste en rijkste antwoorden.

Reviews

Marinda heeft voor mij een Akasha Reading gedaan en die kwam diep binnen. Alles resoneerde heel erg met mijn gevoelens en er viel een soort last van mijn schouders alleen al tijdens het afluisteren. Heel fijn ook dat ik meerdere ingangen kreeg aangereikt om er mee aan de slag te gaan. Heel krachtig en inspirerend. Ik heb er een heel fijn gevoel aan over gehouden en veel moed om met de thema’s aan de slag te gaan.

{

– Christina

Marinda heeft een hele mooie heldere stem en een energie, ik voelde meteen vertrouwen. De kern van haar reading was raak, ze vertelde namelijk dat ik de veiligheid bij mensen mag zoeken en me daarvoor mag openen. Ik voelde dat de tijd daar rijp voor was, dat het waar was. De dag erna heb ik een man ontmoet die tegen al mijn verwachtingen in gelijk heel veilig voelde en heb me opengesteld en nu ontvang ik zoveel liefde. Toeval misschien, maar in elk geval heel kloppend.

{

– Maya

Ik was heel blij met het antwoord uit de Akasha Kronieken op de vraag die ik had voorgelegd. Zelf kwam ik er niet bij en nu heb ik een fijn antwoord en voldoende inzicht gekregen. Hiermee kan ik weer verder!

{

– Jeanine