Aanbod en Werkwijze

Healing sessie

“Alles wat je wilt weten, voelen, kunnen en zijn zit al in je verborgen. Verstopt in en onder verschillende lagen van wie je bent geweest en wie je aan het worden bent.”

Healing is een effectieve vorm van lichaamsgerichte, energetische behandeling die snel voor klachtenvermindering kan zorgen bij psychische problemen (denk aan stress en burn-out, klachten door hoogsensitiviteit, trauma, depressie, angsten, piekeren) en (onverklaarbare) lichamelijke klachten. Tijdens de sessie maken we samen contact met jouw onderbewuste.

Om jouw aandacht te kunnen trekken, maakt je onderbewuste gebruik van jouw lichaam en je Mind als instrument om één of meerdere boodschappen door te kunnen geven. Heb je klachten? Dan heeft jouw onderbewuste een boodschap voor je! 

Vaak zit er onder bepaalde klachten namelijk oude en gestagneerde energie, bestaande uit oude emoties, overtuigingen, trauma of gedragspatronen die jou in het nu tegen houden om verder te groeien. Je mag ze vanuit jouw onderbewuste, eerst bewust krijgen zodat je niet weer in diezelfde valkuil stapt.

Door contact te maken met jouw onderbewuste en de juiste vragen te stellen, komen we samen tot die antwoorden die je helpen om je bewustzijn te vergroten over jouw klacht of het thema dat jij hebt aangedragen. Hierna kunnen we de ‘oude ballast’ en daarmee vaak ook jouw klacht (deels) loslaten. Vaak voel je op dit moment sensaties als tintelingen of stromen van energie en merk je gevoelens van opluchting, verlichting of rust.

Soms is het zo dat een bepaalde klacht, of een thema (zoals het leren vertrouwen op jouw intuïtie) verschillende lagen heeft, die je niet in 1 sessie kunt behandelen. Er zitten dan bijvoorbeeld verschillende traumastukken, emoties of overtuigingen onder. Het kan zijn dat je dit niet allemaal in 1 sessie ‘mag’ loslaten, omdat dit te uitputtend is voor je zenuwstelsel of lichaam. Ook kan het zijn dat het de bedoeling is dat je eerst gaat ervaren en leren hoe je iets mag aanpakken zonder de losgelaten ballast, dus mag groeien in bewustwording.

In principe wordt iedere sessie afgerond met een energetische (healing) behandeling, waarbij ik alle behandelde thema’s voor jou integreer in je energetisch systeem en je help ontspannen en aarden. Vaak merk je direct na de sessie een ontspannend en verlichtend effect op fysieke klachten en merk je gaandeweg in de tijd veranderingen in levensthema’s en patronen.

Belangrijk: een healing is geen vervangende behandeling voor medische aandoeningen! Vraag bij medische en gezondheidsbedreigende klachten áltijd om advies van een arts. 

Wanneer je geïnteresseerd bent in een healing sessie of -traject in de praktijk, stuur dan een mail naar marinda@praktijknatuurwezen.nl of een bericht via het contactformulier. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op. 

 

holistische praktijk leeuwarden

Tarieven 

Zowel voor in de praktijk als ook op afstand

Volwassene 1:1 Healing sessie
Sessie 60-90 minuten: € 105 
Vrijgesteld van BTW

Kinderen en baby’s 1:1 Healing sessie
Sessie 60-90 minuten: € 89 
Vrijgesteld van BTW

Voor bezielde ondernemers:
Natuurwezen Business Soulsession 90 minuten: €199 incl. BTW

Reading
Reading Akasha Kronieken 30 minuten: € 54,50 incl. BTW

Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders worden de kosten in rekening gebracht.